Amir (2020)

Geslaagd voor ONA Inburgering is klaar “Dankjewel voor alles. De beste leraar ter wereld”

Geslaagd

Ik ben voor het spreken examen programma 2 geslaagd, dankzij mijn geweldige docent (Janine) en haar uitstekende lessen. Ik vind haar heel behulpzaam en aardig en haar methode was heel nuttig. Erg bedankt mijn docent voor al je moeite. Wejdan

HR Manager Buysman Holding Group

Ik wil je hartelijk bedanken voor je uitstekende lessen en het goede en duidelijke advies dat je geeft aan de werkgever en de teamleden van de cursisten. En de samenwerking was absoluut heel plezierig.

Nayelli

Ik heb mijn Nederlandse taal beter geworden met 15 lessen. Janine is een excellent docent. Zij uitlegt in een duidelijke manier, dat kan ik begrijp het goed.

Charlott

Ik ben geslaagd (voor staatsexamen Nt2 programma II)! Van hart bedankt!

Yamen

Ik vind dat de les heel goed was. Ze (Janine) concentreert meer over de problemen van de cursisten. Ze geeft veel oefeningen van verschillende methode over de onderwerpen. Ze doet goed voorbereiding voor de les. Ik vind haar echt goed

HR Manager

Dankzij de lessen van Janine voelen twee van onze medewerkers zich meer op hun gemak in een Nederlandstalige werkomgeving. Haar lesmethode en de individuele aanpak werken echt! Janine is erg betrokken en haar enthousiasme werkt aanstekelijk.