Bij DubbelTaal werken meerdere docenten.
Een aantal van de docenten stellen zich hier aan u voor.

 

Eigenaar en docent Janine Dubbeldam
Janine Dubbeldam

Ik ben in 1992 aan de Universiteit van Leiden afgestudeerd als orthopedagoog. Na 4 jaar werken aan de Universiteit van Leiden heb ik 12 jaar in het buitenland gewoond. We hebben in meerdere landen gewoond, ook in het Midden-Oosten. Ik weet hoe het is om ergens opnieuw te moeten beginnen. En hoe belangrijk taal is om je thuis te voelen in een nieuw land. Maar ook hoe moeilijk het kan zijn om een nieuwe taal te leren. 

In het buitenland heb ik zowel onze kinderen als volwassenen Nederlandse les gegeven. Ik vond dat erg leuk om te doen! Terug in Nederland (in 2008) heb ik de Opleiding tot Docent Nederlands als tweede taal (NT2) gedaan aan de Hogeschool Utrecht. Het certificaat Docent NT2 kreeg ik juli 2012. Ik heb toen direct DubbelTaal opgericht. Om ook bedrijven en hun anderstalige werknemers beter te kunnen ondersteunen, heb ik najaar 2013 de Korte Opleiding Nederlands op de Werkvloer (NodW) gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam.

Inmiddels geef ik al meer dan 12 jaar dagelijks Nederlandse les aan mensen van over de hele wereld. Ik geniet van elke les en elk contact!

 

 

 

Heeft u een klacht of opmerking, dan kunt u hier klikken.

Geef een reactie