Eigenaar en docent Janine Dubbeldam
Janine Dubbeldam

Ik ben in 1992 aan de Universiteit van Leiden afgestudeerd als orthopedagoog. Na 4 jaar werken aan de Universiteit van Leiden woonde ik 12 jaar in het buitenland. We hebben in meerdere landen gewoond, waaronder in het Midden-Oosten. Ik weet hoe het is om ergens opnieuw te moeten beginnen. En ook hoe belangrijk taal is om je thuis te voelen in een land en hoe moeilijk het kan zijn om een nieuwe taal te leren. 

In het buitenland heb ik zowel onze kinderen als collega’s Nederlandse les gegeven. Ik vond dat erg leuk om te doen! Terug in Nederland (in 2008) ben ik de Opleiding tot Docent Nederlands als tweede taal (NT2) gaan volgen aan de Hogeschool Utrecht. Het certificaat Docent NT2 kreeg ik juli 2012. Ik heb toen direct DubbelTaal opgericht. Om ook bedrijven en hun anderstalige werknemers te kunnen ondersteunen, heb ik najaar 2013 de Korte Opleiding Nederlands op de Werkvloer (NodW) gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam.

Sindsdien geef ik vrijwel dagelijks Nederlandse les aan mensen van over de hele wereld vandaan. Ik geniet van elke les en elk contact!

Docent Vera Eijsbach

Docent voor kinderen / docent-in-opleiding voor volwassenen Niki Ringers

 

 

Heeft u een klacht of opmerking, dan kunt u hier klikken.

Geef een reactie